КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Мікрозелень руколи навіть корисніша, ніж дорослі рослини.
Нормалізує тиск та рівень цукру в крові, знижує холестерин, покращує роботу щитовидної залози, зміцнює судини, зір та кістки. Підвищує гемоглобін.
Насамперед рукола - це чудове доповнення до м'яса, особливо смаженого,а також до риби, сирів та омлетів. Гарна як основа для салатів, добавка до супів, гарнірів та випічки. Рукола змінює свій смак і аромат при температурній обробці, стає ще ніжнішою, але все ж таки вживати її краще у свіжому вигляді.
Вміст КОРИСНИХ РЕЧОВИН:
Йод, кальцій, залізо, магній, фосфор. Ефірні олії, клітковина, каротин, флавоноїди, жирні омега - кислоти
Мікрозелень руколи навіть корисніша, ніж дорослі рослини.
Нормалізує тиск та рівень цукру в крові, знижує холестерин, покращує роботу щитовидної залози, зміцнює судини, зір та кістки. Підвищує гемоглобін.
Насамперед рукола - це чудове доповнення до м'яса, особливо смаженого,а також до риби, сирів та омлетів. Гарна як основа для салатів, добавка до супів, гарнірів та випічки. Рукола змінює свій смак і аромат при температурній обробці, стає ще ніжнішою, але все ж таки вживати її краще у свіжому вигляді.
Вміст КОРИСНИХ РЕЧОВИН:
Йод, кальцій, залізо, магній, фосфор. Ефірні олії, клітковина, каротин, флавоноїди, жирні омега - кислоти
Інформація для замовлення
- Ціна: 70 ₴